Saturday, February 26, 2011

Bhopal, Feb 26 (IANS) Madhya Pradesh Policie zatkla z Bombaj hinduistick� misijn� Sadhvi Pragya

Bhopal, Feb 26 (IANS) Madhya Pradesh Policie zatkla z Bombaj hinduistické misijní Sadhvi Pragya Singh Thakur v souvislosti s vraždou hlavním podezřelým v případu výbuchu Samjhauta Express, policie potvrdila sobotu.

'Byla zatčena včera (pátek) a 9. března ona byla by před soudem Dewas,' generální inspektor policie AK Soni řekl novinářům.

Dříve, prvotřídní smírčího soudu Dewas vydal zatykač Pragya Thakur v souvislosti s vraždou.

Rashtriya Swayamsevak Sangh aktivista Sunil Joshi, který byl údajně zapojen do výbuchy indicko-pákistánské Samjhauta Express blízko Palwal v Haryana, byl zastřelen v Dewas v Madhya Pradesh 29 prosince 2007.

Pragya Thakur je hlavní obviněný v roce 2008 případ výbuchu Malegaon. Ona byla podstupují léčbu v nemocnici JJ v Bombaji.

'Madhya Pradesh policie přestěhovala aplikaci ve speciálním Maharashtra řízení organizovaného zločinu zákona (MCOCA) soudu v Bombaji,' zvláštní státní zastupitelství Rohini Salian řekl novinářům v Bombaji.

'Poté, co vzal soud o svolení, oni umístili Sadhvi zatčen na vraždě Sunil Joshi případě,' dodal.

Madhya Pradesh policie šla do nemocnice JJ pátek večer a zatkla ji formálně.

Pragya, údajný člen pravicový skupina hinduistických Abhinav Bharat, již přesunul k Nejvyššímu soudu napadnout její stíhání na základě MCOCA v případě výbuchu Malegaon.




Abilene used cars
as1x
website maken
curing acne
Minnesota Divorce Attorney

No comments:

Post a Comment