Thursday, April 7, 2011

EK ne bi trebao djelovati kao politi?ka stranka.

Dravida Munnetra Kazhagam predsjednik i glavni ministar M. Karunanidhi u četvrtak je rekao da je Izborno povjerenstvo Indije treba djelovati u neutralan način, a ne daju dojam funkcioniranja kao politički odijelo.

Obraćajući se na tiskovnoj konferenciji, on je rekao da kao sudstvo, ECI treba se provoditi na takav način da nije bilo kritike od bilo tromjesečja. Naravno, čak i pravosuđe doživjela potres u nekim prilikama. Dakle, to je za ECI vlasti biti transparentan i iskren u svojim akcijama, ponovio je.

Kao i nekoliko drugih vladama država, Tamil Nadu previše je odlučio čast indijske kriket momčadi za osvajanje Svjetskog kupa najavljujući nagradu za Rs.4 crore. Budući da je kodeks ponašanja, vlada je dobio dopuštenje od ECI. Međutim, stanje koje je nametnuo ECI je da glavni ministar ne bi trebao trajati fotografije predstavljanja provjera / nagradni fond za kriket igrača ili kriket udruge ured-nositelji te ih objaviti u medijima.

Za upit o njegovu izvijestio primjedbe na funkcioniranje ECI, on je pojasnio: "Ja nikada nisam rekao da ECI vlasti su djelomične. To je bio promatranje neke, koje sam imao je ukazao na medije. Dakle, vi (mediapersons) ne bi trebao doći na zaključak da su moje primjedbe ili moje izjave. "



restaurant reviews
type 2 diabetes treatment
self improvement tips
unusual gifts

No comments:

Post a Comment